top of page
Uw Voordeel
Uw eigen energie met bijna alleen maar voordelen....

Zonne-energie en wind energie heeft de toekomst. Dit komt doordat de prijs van de systemen al jaren voortdurend afneemt. De innovatie op dit gebied staat niet stil waarbij de rendementen worden verhoogd en de levensduur wordt verlengd.

 

Er is natuurlijk ook een direct verband met de hoeveelheid systemen die wereldwijd verkocht worden. De afgelopen paar jaar is de markt met 50% per jaar gegroeid!

 

Met een zonne-energie en/of wind energie systeem is het mogelijk om je totale elektriciteitsgebruik zelf op te wekken. Beide zijn dan ook een belangrijke eerste stap en de basis naar de energie - neutrale woningen van de toekomst.

 

Hoe we de cijfers nu ook draaien of keren, het CO2 gehalte in de atmosfeer is door onze energie-behoefte naar buitensporige proporties gestegen. Alle mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben moeten optimaal worden ingezet om de wereldwijde temperatuurstijging te beperken. Duurzame energie heeft bijna geen nadelige bijeffecten.

 

Een zonnepaneel heeft bijna geen onderhoud nodig, maakt bijna geen geluid en is makkelijk te plaatsen op bijna ieder typedak. Bovendien heeft deze schone energiebron geen nadelen van veel andere duurzame bronnen.

 

De oplossing vindt u in zonne-energie.

 

Zonne-energie en wind energie is gratis, er is voldoende van en het is schoon en milieuvriendelijk. De aanschaf is een eenmalige investering; zodra het systeem werkend is opgeleverd,  gaat het zichzelf automatisch terug verdienen.

 

Zonne- en Wind Energie
Wie zijn wij? 
bottom of page